Αρχείο άρθρων

Μια ενδεικτική αξιολογήση στις ενότητες 9.1 και 9.2 της Γεωμετρίας στην e-me. Δείτε τα στη σελίδα του μαθήματος.
Αναρτήθηκαν οι ενδεικτικές απαντήσεις της 2ης και 3ης γραπτής αξιολόγησης στα Μαθηματικά ΟΠ., εδώ.
Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η περικοπή της εξεταστέας ύλης στα Μαθηματικά Ομάδας Πορσανατολισμού Θετικών Σπουδών, Οικονομίας και Πληροφορίκης. Δείτε την εδώ.

Με πολλή αγάπη

2020-12-23 09:21
    Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτές που θα είναι λίγο διαφορετικές. Να έχουμε υγεία και να ξαναβρεθούμε γρήγορά από κοντά. Καλά Χριστούγεννα!
Αναρτήθηκαν τα θέματα της 3ης γραπτής εξέτασης στα Μαθηματικά στην ενότητα Γ (1.8). Επανάληψη με βάση τις οδηγίες στη σελίδα του μαθήματος. Σας έχει αναtεθεί σετική οδηγία στην e-me. Υποβάλετε τις απαντήσεις σας στην πλατφόρμα της e-me.
Από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ανακοινώθηκαν: 1. αλλαγή χρονοδιάγραμματος του Διαγωνισμού 2. κανόνες του διαγωνισμού 3. Νέα ενότητα "Ας προετοιμαστούμε" Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την σελίδα του Ομίλου.
Αναρτήθηκαν τα θέματα της 2ης γραπτής εξέτασης στα Μαθηματικά Ο.Π., που αφορούν στην ενότητα Β (1.4-1.7), εδώ. Περισσότερα προτεινόμενα θέματα, εδώ.
Στη σελίδα του Ομίλου θα βρείτε την έρευνα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. σχετικά με τις στατιστικές στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση. Αφού μελετήσετε την έρευνα, απαντήστε στο Quiz 1 και στο τέλος δείτε πώς τα πήγατε... Χαρείτε το !!
Οι κυψέλες των μαθημάτων μας για τη σχολική χρονιά 2020 -2021: Μαθηματικά Ο.Π. Θετικών Σπουδών στη Γ Μαθηματικά Γ.Π. στη Γ Άλγεβρα Γ.Π. στη Β Γεωμετρία Γ.Π. στη B Όμιλος Στατιστικής (A.sk. 4 Stats) Επιλέξτε το/τα μάθημα/τα που παρακολουθείτε , μεταφερθείτε στην κυψέλη, στείλτε μου αίτημα...
Αναρτήθηκαν οι λύσεις του σχολικού βιβλίου "Στοιχεία Πιθανοτήτων και Στατιστικής" για το μάθημα Μαθηματικά Γ.Π. της Γ τάξης των Γενικών Λυκείων και παρακολουθούν οι μαθητές/τριες που ανήκουν στην Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Προϊόντα: 1 - 10 από 20
1 | 2 >>